Project

Royal Belgian Caviar

Services

Webdesign, webshop

Booming e-commerce dankzij een sterke webshop

Dankzij de nieuwe website kunnen bezoekers snel en makkelijk kaviaar online bestellen en 36u later thuis geleverd krijgen.

Royal Belgian Caviar is sinds 2002 uitgegroeid tot een wereldwijde kwaliteitsreferentie bij liefhebbers van de betere gastronomie. Tot voor kort kon men enkel kaviaar kopen in fysieke winkels bij een verdeler.

Royal Belgian Caviar miste op die manier nog een groot deel van de markt. Om dat deel te bereiken, bouwden we een gloednieuwe website met e-commerce gedeelte.

Kaviaar, caviar, caviale of キャビア

Royal Belgian Caviar is wereldwijd bekend. Met groothandels tot in Japan, Maleisië, de VS en Benin was het dan ook logisch om de website beschikbaar te maken in meerdere talen. In zeven talen om precies te zijn.

Makkelijk zelf te beheren

Dankzij ons beheersysteem kan Royal Belgian Caviar de hele website en webshop makkelijk zelf beheren en up-to date houden. Zo kan men onder andere zelf per land afwijkende leveringskosten bepalen en extra landen toevoegen indien nodig.

Klantenservice

Royal Belgian Caviar zag regelmatig dezelfde vragen terugkomen over de kaviaar, het bestellen, leveren en de betaling. Daar hebben we op ingespeeld door een specifieke sectie te maken waar deze veelgestelde vragen beantwoord worden.

Kaviaar onder de kerstboom

Luxeproducten zoals kaviaar zijn erg populair tijdens de feestdagen. Daarom wilden we kost wat kost de nieuwe website lanceren voor de drukke eindejaarsperiode.

De strakke deadline vormde geen probleem en we zijn er na een grondige testperiode in geslaagd om ruim op tijd te lanceren.

Uitverkocht na amper 2 maanden

Na lancering bleven de goede resultaten niet lang uit. Tijdens de eindejaarsperiode liepen er zoveel bestellingen binnen dat de verkoop in december stopgezet moest worden. Bovendien moest Royal Belgian Caviar extra personeel inzetten om alle orders te verwerken!

Proactieve opvolging na lancering

De lancering van een website is natuurlijk nog maar het begin. We lichten op regelmatige tijdstippen de hele website door en we voeren updates en verbeteringen uit waar nodig. Zo blijft de website goed, snel en veilig werken!

Royal Belgian Caviar productoverzicht
Royal Belgian Caviar Mobile
Royal Belgian Caviar kaviaar
Royal Belgian Caviar gerecht

Ook zo'n webshop?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Samen bekijken we hoe Robarov ook jouw onderneming kan helpen groeien.