Project

Crimilex

Services

Online marketing

Extra online boost

We geven Crimilex een extra online boost op sociale media met content marketing en video. Wat levert het hen op? Meer zichtbaarheid en verkeer op sociale media en website én uiteindelijk meer leads!

Crimilex is als advocatenkantoor al jaren een vaste waarde in Turnhout. Ze specialiseren zich in strafrecht. Je kan ze ondertussen ook in Antwerpen en in Hasselt vinden.

Crimilex kwam bij ons aankloppen met de vraag of we hun online marketing konden overnemen. Op dat moment bestond deze eigenlijk alleen uit enkele advertenties in Google en Facebook zonder echt duidelijk plan.

Strategie en concurrentieanalyse

Als eerste stap bepaalden we de strategie a.d.h.v een concurrentieanalyse. Daar kwamen een aantal interessante zaken uit. Zo viel het op dat Crimilex op zowel Facebook, Instagram en Linkedin nog veel kansen liet liggen, vooral op gebied van content marketing en video.

Content marketing op sociale media

We kwamen overeen om elke maand hun sociale media up-to-date te houden met enkele posts. Die vormen een goede basis voor een professionele uitstraling online. Crimilex vult deze zelf verder aan met spontane berichtjes vb. zoals verjaardagen.

Video als blikvanger

Op social media valt video véél harder op dan eender welke afbeelding of tekst. Daar wilden we dus graag mee werken voor Crimilex. Ze waren helemaal te vinden voor dit idee. Het resultaat: enkele hapklare video’s, waarin Crimilex vb. kort een wettelijk principe verduidelijkt. Ideaal om te gebruiken op social media en eigen website.

Advertenties in Google en Facebook

We namen ook de bestaande Google Ads. Crimilex behaalde hier al best goede resultaten, maar het kan altijd nog beter. We maakten extra campagnes om hun zichtbaarheid in Google en Facebook nog meer te vergroten.

Een greep uit onze campagnes voor Crimilex:

  • Zoekwoord campagnes die zich richten op mensen die te maken krijgen met de politierechtbank of politieverhoor.

  • Video advertenties op YouTube: Met korte reclame-video’s van 5 seconden, afgespeeld vóór het eigenlijke YouTube filmpje. Deze campagne wordt maandelijks 50.000 keer getoond op YouTube. Zo creëren we extra naamsbekendheid voor Crimilex.

  • Banner advertenties op Google en andere websites: Deze banners worden contextueel getoond op Google en andere websites in het Google partner netwerk.

  • Advertenties op Facebook, specifiek opgezet om meer verkeer naar de website te trekken.

Crimilex google en facebook advertenties

Ook online marketing?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Samen bekijken we hoe Robarov jouw bedrijf kan helpen.