Project

Op maat gemaakte websitemodule voor Orbiss

Services

Webdesign

Praktische online opleidingsmodule vergroot succes van Orbiss' HR-voor-de-bouw programma

De keuze voor onze samenwerking lag voor de hand vanwege hun bewezen trackrecord in het leveren van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Orbiss

Het verwezenlijken van ambities gaat vaak gepaard met uitdagingen. Voor Orbiss, die dit jaar begon met het aanbieden van het opleidingstraject "HR voor de bouw", was het doel helder: niet alleen wilden ze hun opleidingen duidelijk presenteren, maar ook een soepele online inschrijvingservaring bieden.

Van concept tot realiteit: een gestroomlijnd proces

De eerste stap is begrijpen van de visie van Orbiss. Voordat we zelfs maar één lijn code schrijven, zitten we samen om de ideeën te bespreken en eventuele mogelijke obstakels te identificeren. Na deze sessie gaat ons team aan de slag.

De uitdagingen zijn duidelijk: hoe kunnen we alle opleidingen overzichtelijk presenteren? Hoe maken we het inschrijvingsproces eenvoudig en gestroomlijnd? Hoe tonen we voldoende informatie zonder de gebruiker te overweldigen?

“Deze samenwerking heeft onze verwachtingen overtroffen. Het hele proces was gestructureerd en resulteerde in een oplossing die precies aansloot bij onze behoeften.” - Orbiss

Onze grafisch ontwerper creëert een visueel aantrekkelijk ontwerp dat niet alleen esthetisch is, maar ook een intuïtieve gebruikerservaring biedt.

Met het goedgekeurde ontwerp in de hand, bouwen we een prototype om eventuele knelpunten vroegtijdig te ontdekken en op te lossen.

Dan gaan onze developers aan de slag om de code te schrijven en ervoor te zorgen dat het ontwerp tot leven komt met functionerende knoppen, links en formulieren.

Kracht in autonomie en schaalbaarheid

De op maat gemaakte module geeft Orbiss de mogelijkheid om opleidingen zelf toe te voegen en te beheren. Of het nu gaat om het volledige traject, een specifiek thema, of individuele sessies, alles kan makkelijk worden beheerd. Belangrijk is ook de schaalbaarheid: als Orbiss in de toekomst meer opleidingen wil aanbieden, kan de module snel worden uitgebreid.

Resultaat: Succesvolle inschrijvingen en groei

Nadat de module op hun bestaande website was geïntegreerd, werden de opleidingen van Orbiss snel volgeboekt. Extra sessies werden toegevoegd en ook nu waren de meeste binnen de kortste keren volgeboekt.
De “HR voor de bouw” opleidingen en de bijhorende module hebben het bereik van Orbiss' aanzienlijk vergroot en hun impact op de bouwsector versterkt.

HR voor de bouw Opleidingen ORBISS sociaal secretariaat voor de bouw 1