Project

ACB Auto

Services

Webdesign

De website is een meerwaarde voor ons bedrijf

Ik ben supertevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met de firma Robarov was in het verleden al zeer goed. Hans en zijn medewerkers hebben ook deze keer weer een mooi resultaat neergezet. Alle communicatie was duidelijk en de gevraagde aanpassingen na de opstart werden snel en vakkundig uitgevoerd. Door de goede respons die ik nu al krijg van mijn klanten, ben ik ervan overtuigd dat deze website een meerwaarde is voor ons bedrijf.

ACB Auto

ACB Auto specialiseert zich al jaren in de verkoop van premium tweedehandswagens. Met klanten in binnen-en buitenland wil het graag opvallen tussen de concurrentie. Een vernieuwde website moet hierbij helpen. En daarvoor rekende ACB opnieuw op ons. De eerste website bouwden we namelijk ook al. Voor de inhoud van de nieuwe site gingen we een stapje verder: We maakten professionele foto’s en video.

Spontane en persoonlijke foto- en videobeelden

Op de nieuwe website had ACB Auto graag foto’s en video die het werk goed in beeld brengen. Een taak op maat van onze foto-en videograaf! Op een zonnige dag spraken we af aan de werkplaats van ACB Auto. Om geen geforceerde beelden te krijgen, fotografeerden en filmden we ACB tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Deze professionele foto’s en video vormden de basis van het website ontwerp.

Vlot zelf te beheren

Niet alleen een sprekend design is belangrijk. De website gemakkelijk beheren, was ook een vereiste. regelmatig plaatst ACB Auto namelijk zelf nieuwe auto’s met bijhorende foto’s, video en uitleg. Dat kan nu vlot met ons beheersysteem.

Snel contact opnemen

Met de WhatsApp-knop op de website kunnen kopers gemakkelijk contact opnemen. ACB Auto kan zo snel in gesprek gaan met potentiële kopers.

Selected Quality Cars

Ook zo'n heldere website?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Samen bekijken we hoe Robarov jouw onderneming kan helpen.