Project

Lauwerysen-Driesen

Services

Webdesign, social media marketing

Alle technieken onder één dak

De nieuwe website van Lauwerysen-Driesen maakt een duidelijk onderscheid tussen het aanbod voor particulieren en professionelen. Door de maandelijkse sociale media planning blijven Facebook, Instagram en LinkedIn up-to-date.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Lauwerysen-Driesen een kwalitatieve partner op gebied van sanitair. De laatste jaren hebben ze hun aanbod uitgebreid met ventilatie, airco en verwarming. In 2017 voegden ze hier totaalservice op alle gebieden aan toe. Omdat hun aanbod de laatste jaren groeide, voelde Lauwerysen-Driesen de noodzaak om hun website te vernieuwen naar een moderne, stijlvolle website. Hiermee gingen we aan de slag.

Mobielvriendelijk

Meer en meer mensen bezoeken een website via hun smartphone of tablet. We zorgden dan ook dat de nieuwe website responsive is zodat de layout zich aanpast aan de schermgrootte van het toestel van de gebruiker. Hierdoor creëren we een optimale ervaring op zowel laptop, smartphone als tablet.

Makkelijk zelf te beheren

Met ons Content Management System kan Lauwerysen-Driesen gemakkelijk zelf de inhoud van de website aanpassen. Foto’s, teksten, nieuwe pagina’s, video’s…worden op deze manier bijgehouden.

Heldere teksten

Naast het ontwerp van een website, zijn de teksten misschien wel het belangrijkste onderdeel. Daarom schreven we nieuwe teksten die duidelijker en simpeler uitleggen wie Lauwerysen-Driesen is en wat ze doen.

Beheer van Facebook, Instagram en LinkedIn

Om het online bereik van Lauwerysen-Driesen te vergroten, zorgen we voor een contentplanning waarin we de berichten van de komende maand bedenken en schrijven. Na goedkeuring plannen we dan de berichten in. We zorgen dat zowel Facebook, Instagram als LinkedIn up-to-date blijven met relevante posts.

Particulieren Lauwerysen Driesen Merksplas
Smartphone
Professionelen a36ba
Sanitair professioneel 8700f

Ook zo’n heldere website of ondersteuning bij je online marketing?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Samen bekijken we hoe Robarov jouw onderneming kan helpen.