Project

Wimo Machinery

Services

Webdesign

Specialist in bouwmachines

Dankzij de nieuwe website met ingebouwde filter vinden bezoekers snel de machine waarnaar ze op zoek zijn.

Wimo Machinery specialiseert zich in de verkoop van tweedehands bouwmachines. Wimo is een dochterbedrijf van Leo Verheyen, voor wie we al eerder een website maakten. Omdat die website zo in de smaak viel, kregen we de vraag of we ook de website van Wimo Machinery konden vernieuwen. En daar zeiden we geen nee tegen!

Makkelijk zelf te beheren

De vorige website van Wimo Machinery werd nauwelijks of niet onderhouden omdat het systeem om de website te beheren absoluut niet gebruiksvriendelijk was. Dit werd dus onze prioriteit. Via ons CMS-systeem voegt Wimo nu zelf makkelijk en snel nieuwe machines, foto’s en video toe. De machine-info wordt automatisch in de juiste lay-out gegoten op de website. Zo is er geen tijdsverlies meer om overal dezelfde mooie pagina te krijgen.

Verschillende talen

Wimo Machinery verkoopt machines aan een internationaal doelpubliek. De website is daarom opgemaakt in het Nederlands, Engels en zelfs Arabisch. Een extra leuke uitdaging voor ons!

Snel contact opnemen

Het uiteindelijk doel van de website is dat geïnteresseerde kopers snel contact kunnen opnemen om een bouwmachine te kopen. De website biedt daarom potentiële kopers de mogelijk om contact op te nemen via telefoon, mail, WhatsApp, Messenger en nog een aantal andere platformen.

Gemakkelijk zoeken

Wimo Machinery biedt een uitgebreid gamma van machines aan. Dankzij de filter functionaliteit , kunnen bezoekers makkelijk de juiste machine vinden zonder eindeloos te scrollen. Een paar kliks en men vindt wat men zoekt.

Wimo Machinery Specialist in bouwmachines fullpage
Wimo Machinery smartphone
Graafmachine
Bouwmachine

Ook zo'n heldere website?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Samen bekijken we hoe Robarov jouw onderneming kan helpen.