Goed, dat antwoord was duidelijk. Uit recent onderzoek van We are social en Hootsuite blijkt dat 4,57 miljard mensen over de hele wereld gebruik maken van het internet. Dat is wel 60% van de totale wereldbevolking. En zonder website is je onderneming helemaal niet zichtbaar voor deze mensen.


Heb ik een website nodig voor mijn onderneming Ja

Of je nu een beginnende ondernemer bent of al jarenlang succesvol bent op de markt, een website blijft een sterke investering voor jouw onderneming. Het biedt een enorme waaier aan voordelen, ook voor kleine bedrijven. En de meeste van deze voordelen blijven, net zoals bij het world wide web, elk jaar stijgen in waarde. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan snel verder.

Professionaliteit ten top

Een website is je online visitekaartje en geeft je onderneming meer geloofwaardigheid. Vinden potentiële klanten je website niet op het internet? Dan gaan ze naar je concurrenten die dat wel hebben. Daarnaast zorgt een professioneel design van je website voor meer vertrouwen bij je doelgroep om je producten en/of diensten aan te kopen.

Het brengt je producten en diensten onder de aandacht

Een website is een ideaal kanaal om al je producten en diensten in de kijker te zetten. Op die manier weten potentiële klanten perfect wat ze van je onderneming mogen verwachten, op elk moment van de dag.

Je bereikt meer potentiële klanten

Ook al ben je momenteel tevreden met het aantal klanten dat je hebt. Om te blijven draaien, moet je nieuwe potentiële klanten aantrekken. Hoe? Met je website en door het gebruik van de juiste zoektermen, wordt je onderneming zichtbaar in zoekmachines zoals Google. Daarnaast vertelden we al in een eerder artikel, dat je ook via sociale media meer bezoekers aan kan trekken tot je website.

Potentiële klanten komen sneller met je in contact

Via een website vinden potentiële klanten onmiddellijk de juiste contactgegevens en eventuele openingsuren terug. Daarnaast kan je hen op een gebruiksvriendelijke manier met je onderneming in contact laten komen via een contactformulier.

Een website maken is niet moeilijk

Want wij zijn er om je te helpen! Robarov bouwt websites met als doel jouw onderneming online te helpen groeien. Dankzij sterke teksten en de juiste zoektermen bereik je meer bezoekers. En deze bezoekers zet je dankzij een gebruiksvriendelijk design sneller om in klanten.

Jouw website of webshop bij Robarov

Een doordachte website of webshop helemaal op maat van jouw onderneming? Yes please! Wij bouwen of versterken jouw online visitekaartje met een straf design en sterke teksten.

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek, we helpen je graag verder.